Δικαστικά μπλεξίματα για το Δήμο μετά τη δικαίωση Γαβότση εις βάρος Καρασαββίδη;

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας ασκώντας κάθε ένδικο μέσο που έχει στη διάθεσή του φέρεται να προσφεύγει τώρα ο εργολάβος του έργου της ένωσης 5 γεωτρήσεων του Ωραιοκάστρου, του οποίου η ολοκλήρωση αμφισβητήθηκε από τον αντιδήμαρχο της διοίκησης Τσακίρη, Δημήτρη Καρασαββίδη.

Η δικαστική δικαίωση του πρώην δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση, απέναντι στον νυν αντιδήμαρχο καθαριότητας η οποία έκανε εν τέλει δεκτό ότι το έργο πράγματι ολοκληρώθηκε, φέρεται να άνοιξε διάπλατα -και μάλιστα αναδρομικά- το δρόμο για τον εργολάβο προκειμένου να διεκδικήσει εκ νέου δεδουλευμένα από το 2015. Σημειώνεται πως για το συγκεκριμένο έργο ο εργολάβος είχε διεκδικήσει να πληρωθεί δικαστικά αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε από το εφετείο.

Μετά όμως από την «επιμονή» του Αντιδημάρχου κ. Καρασαββίδη να καταγγείλει με ανάρτησή του στο διαδίκτυο τον πρώην δήμαρχο σχετικά με το αν έγινε ή όχι το έργο και την επακόλουθη δικαίωση του κ. Γαβότση, φαίνεται να ανοίγει ξανά η δυνατότητα διεκδίκησης των χρημάτων για τον εργολάβο.

 Φέρεται να αξιώνει να καταβληθεί από τον Δήμο Ωραιοκάστρου το σύνολο της αμοιβής (εκτιμάται να ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ), που θα λάμβανε για την εκτέλεση του έργου με βάση τις διατάξεις του αδικαιολόγητου πλουτισμού, στηριζόμενος στο ότι εφόσον αποδείχθηκε ότι το έργο ολοκληρώθηκε, ο Δήμος κατέστη πλουσιότερος και επομένως οφείλει να καταβάλει την αξία του έργου σε αυτόν που επιβαρύνθηκε στην πραγματικότητα την εκτέλεσή του.

=============

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,