Θέμα στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού STAR έγινε η χωματερή του «Κοσκινά» στον Δήμο Ωραιοκάστρου. Είχε προηγηθεί λίγες ημέρες νωρίτερα το ειδησεογραφικό ηλεκτρονικό μέσο theopinion.gr, που επίσης αφιέρωσε χρόνο στην απαράδεκτη εικόνα της συγκεκριμένης χωματερής σε δημοτικό χώρο. Και στα δύο ρεπορτάζ είχαμε τις δηλώσεις τόσο του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, όσο και του αντιδημάρχου καθαριότητας, Δημήτρη Καρασαββίδη.
Ο μεν δήμαρχος, ο κ. Τσακίρης, σημείωσε με νόημα ότι ενδεχομένως χρειάζεται… επταψήφιος αριθμός χρημάτων να καθαριστεί, ο δε αντιδήμαρχος είπε, ότι είναι μια κατάσταση που κληρονόμησε(!) στις 31/12 αφού τότε ανέλαβε αντιδήμαρχος, «αδειάζοντας» ουσιαστικά (για ακόμα μία φορά) την προκάτοχό του, Σοφία Δημητριάδου, η οποία είχε καθαρίσει τη συγκεκριμένη χωματερή πριν την …”παραδώσει” και μάλιστα είχε αναρτήσει στο προσωπικό της fb ανάλογες φωτογραφίες.
Ακολουθούν τα δύο ρεπορτάζ:
====

==========
Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )