Λαγκαδάς: Ποινική έρευνα για το νεκρό γατάκι

Ποινική έρευνα για το αδέσποτο γατάκι το οποίο βρέθηκε νεκρό και βίαια κακοποιημένο, στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, παρήγγειλε ο εισαγγελέας.

O εισαγγελέας ποινικής δίωξης ζήτησε από το Τμήμα Ασφάλειας Λαγκαδά να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της θανάτωσης ζώου συντροφιάς.

Στο πλαίσιο της έρευνας, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε να επισυναφθεί στη δικογραφία η κτηνιατρική έκθεση που συντάχθηκε από τον αρμόδιο κτηνίατρο και να κληθούν να καταθέσουν οι εκπρόσωποι της φιλοζωικής οργάνωσης που υπέβαλαν την μήνυση μετά τον εντοπισμό του νεκρού ζώου.

Οι αστυνομικοί εντέλλονται να συγκεντρώσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και γενικότερα κάθε πρόσφορο μέσο που μπορεί να οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους.

Επίσης, θα διερευνηθεί εάν το παραπάνω περιστατικό συνδέεται με αυτό που είχε δει το φως της δημοσιότητας δύο εβδομάδες νωρίτερα, όταν πάλι στην περιοχή του Λαγκαδά, εντοπίστηκε άλλη γάτα που ήταν ακρωτηριασμένη στα τρία πόδια. Και για την περίπτωση αυτή, υπενθυμίζεται, ότι διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα με εντολή εισαγγελέα.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

============

Tο Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, ,