Δύο καίρια ερωτήματα για την παραίτηση Ιωσηφίδη

Την παραίτησή του στην οποία δεν αποσαφηνίζει τους λόγους της απόφασης που τον οδήγησαν σε αυτήν γνωστοποίησε σήμερα στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη ο δημοτικός σύμβουλος της «Πολιτεία με Όραμα» και μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ, Δαμιανός Ιωσηφίδης . 

«Ανυπέρβλητους προσωπικούς λόγους» φέρεται να επικαλέστηκε ο κ. Ιωσηφίδης, χωρίς να είναι διατεθειμένος να κάνει βήμα πίσω από την απόφασή του παρά τις έντονες προσπάθειες τόσο του κ. Τσακίρη όσο και του αντιδημάρχου Οικονομικού – Διοικητικού, Δημήτρη Καρασαββίδη, για να αλλάξει γνώμη.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μία πολύ σοβαρή εξέλιξη που προκαλεί δύο κρίσιμα ερωτήματα: α) η αιφνιδιαστική απόφαση παραίτησης του Δαμιανού Ιωσηφίδη μπορεί να σημαίνει την ίδια ώρα και άρση της εμπιστοσύνης του στη διοίκηση Παντελή Τσακίρη; και β) οι «ανυπέρβλητοι» λόγοι τους οποίους επικαλείται, έχουν σχέση με τη λειτουργία της ΔΕΥΑΩ για την οποία ενημερωνόταν ο κ. Ιωσηφίδης πολύ καιρό πριν ορκιστεί η διοίκηση του κ. Τσακίρη; Ερωτήματα που χρήζουν υπεύθυνων απαντήσεων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το περιεχόμενο της επιστολής παραίτησης του κ. Ιωσηφίδη. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ προσωρινά καθήκοντα προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου θα ασκεί ο ίδιος ο δήμαρχος, έως ότου βρεθεί το νέο πρόσωπο που θα τοποθετηθεί στο τιμόνι της ΔΕΥΑΩ.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: