Π. Σκαρλάτος: Δεν μας ενημέρωσε ο κ. Παπαδόπουλος

«Ουδέποτε είχαμε προεκλογικά ενημέρωση ή επαφή μαζί του για τα καταγγελλόμενα από τον κ. Δ. Ιωσηφίδη, την κακοδιαχείριση και τις ανομίες που έλαβαν χώρα στην λειτουργία της ΔΕΥΑΩ» απαντά η «αν.α.σ.α.» στα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΩ, Νίκος Παπαδόπουλος, στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Polites Oraiokastrou, στην οποία υποστήριξε ότι είχε ενημερώσει προεκλογικά τις δημοτικές παρατάξεις για την κατάσταση της ΔΕΥΑΩ. 

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΩ: «Οι επικεφαλής των παρατάξεων τα γνώριζαν, κάποιους φρόντισα εγώ ο ίδιος να τους ενημερώσω […] κάποια στιγμή όταν μίλησα προεκλογικά με κάποιο στέλεχος της παράταξης του κ. Σκαρλάτου «ότι είστε οι μόνοι που δεν ήρθατε να ενημερωθείτε» μου απάντησε «έχουμε την κ. Λιμπατέ εμείς και τα γνωρίζουμε από πρώτο χέρι».

Σημειώνεται πως η κ. Βαμβάκη Λιμπατέ Χριστίνα που κατέβηκε υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον κ. Σκαρλάτο, ήταν περίπου δύο χρόνια αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου επί διοίκησης Αστέριου Γαβότση, ενώ φέρεται να δούλευε και ως υπάλληλος στην ΔΕΥΑΜ (επί Δήμου Μυγδονίας). 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της «αν.α.σ.α»

Αναφορικά με ανάρτηση στο διαδίκτυο του κ. Ν. Παπαδόπουλου , Αντιπροέδρου ΔΕΥΑΩ : «Εγώ είχα ενημερώσει προεκλογικά τις παρατάξεις», προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε ότι ουδέποτε είχαμε προεκλογικά ενημέρωση ή επαφή μαζί του για τα καταγγελλόμενα από τον κ. Δ. Ιωσηφίδη, την κακοδιαχείριση και τις ανομίες που έλαβαν χώρα στην λειτουργία της ΔΕΥΑΩ.  Επαναλαμβάνουμε ως δημοτική παράταξη καμία ανοχή στην ανομία.

Εξάλλου όλες τις αιτιάσεις που προβάλει με σκοπό την προάσπιση της θέσης του μπορούσε να τις παρουσιάσει δια ζώσης ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου και να απαντήσει στα καταγγελλόμενα ώστε να υπάρξει και αντίλογος, γεγονός που απέφυγε. 

Επιμένουμε να υποστηρίζουμε ότι ήταν  ατυχής τουλάχιστον η επιλογή-επιμονή του Δημάρχου Π. Τσακίρη να συμμετέχει εκ νέου στην Διοίκηση της ΔΕΥΑΩ ο πρώην πρόεδρος . Επαναλαμβάνουμε την απόφαση μας να απευθυνθούμε για ουσιαστικό έλεγχο στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης για όλες τις δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου μας σε βάθος 10ετίας, ώστε το «ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ» να αποκτήσει πραγματική υπόσταση.

Επιδίωξη μας η προάσπιση των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και των χρημάτων των συνδημοτών μας μέσα από την νομιμότητα και την πλήρη διαφάνεια.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,