Εικόνα της Παναγίας το δώρο του Μητροπολίτη Βαρνάβα στον Π. Τσακίρη

Μία εικόνα της Παναγίας με την ευχή, η προστασία και η ευλογία της Παναγίας να τον συνοδεύουν στο δύσκολο έργο του, ήταν το δώρο του Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

«Η επίσκεψή μου είναι εθιμοτυπική, αλλά πρωτίστως είναι ουσιαστική», είπε ο κ. Βαρνάβας, απευθυνόμενος προς τον κ. Τσακίρη, στον οποίο ευχήθηκε να έχει μια καλή και παραγωγική θητεία προς όφελος της ευρύτερης περιοχής. 

Ο Νεαπόλεως Βαρνάβας αναφέρθηκε στον «σπουδαίο δήμο Ωραιοκάστρου» τονίζοντας με νόημα ότι «θέλει πολλή δουλειά, γιατί δεν προσέχθηκε όσο θα έπρεπε». 

Από την πλευρά του ο κ. Τσακίρης αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ.κ. Βαρνάβα, εξήρε το πνευματικό αλλά και το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κι εξέφρασε τη βούλησή του για στενή συνεργασία ανάμεσα στον δήμο και στην εκκλησία κατά προτεραιότητα στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής. 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι αντιδήμαρχοι Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Δημήτρης Καρασαββίδης, Πολιτισμού Ηλίας Ζιακούλης και Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς Νικόλας Σαραμούρτσης, η πρόεδρος της κοινότητας Ωραιοκάστρου Μαρία Αραμπατζίδου, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σταύρος Μαρμαρίδης καθώς κι ο προϊστάμενος του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, πατέρας Νικόλαος Μοναστηρίδης.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,