déjà vu …

(τα εν οίκω και φυσικά εν δήμω)

  • «Ρίχνοντας μια ματιά στο αυτοδιοικητικό δυναμικό του δήμου, αν είχατε εκλεγεί δήμαρχος Ωραιοκάστρου, σε ποια πρόσωπα θα δίνατε αντιδημαρχίες;» Ουπς! Είναι μία από τις ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν ποτέ. Πρώην αυτοδιοικητικός ενώ είχε συμφωνήσει σε συνέντευξη, τελικά είπε το «όχι» μετά από τις ερωτήσεις που έλαβε. Ήταν πέρα από τις δυνάμεις του «άει – φερ» να απαντηθούν.
  • Επί πίνακι την κεφαλή μας ζητά εκνευρισμένα και δημοσίως η αντιδημαρχία «Δοξάστε με». Ντροπή μας που δεν προσφέρουμε την προβολή που ασθμαίνοντας ζητάει, για το κατά τα άλλα πολύτιμο έργο του συγκεκριμένου τομέα που είναι αδιαμφισβήτητα εμφανές στους πολίτες. Με την κολλητή σου κάθισε και νηστική σηκώσου… 
  • Φαίνεται ότι ανησυχεί πολύ η ευρεία διοικούσα παράταξη για τα σχόλια που γράφονται στο fb και παίρνει τηλέφωνα(!) για να τα «πνίξει» εν τη γενέσει τους. Πως περιγράφεται το dejà vu; 
  • Τα τ-ρολ τα κάνει αόρατα! Είναι γνωστά – άγνωστα στο Ωραιόκαστρο, λιμανοθρεμένα και medical, τα οποία εμπλουτίζουν συνεχώς τη λίστα τους με νέα μετακλητά ονόματα. Είναι δουλειά part time, με α λα καρτ παραταξιακές «ευαισθησίες», στήνουν τοπικά ψηφοδέλτια και ενίοτε έχουν μαζί την ονομαστική τους εορτή! Όπως τα γνωστά «Kostas» και «Ελένη». To be continued.
  • Ο Παντελής ξέρει τα μυστικά στις μπίζνες όσο κανένας άλλος, ξέρει τις σκληρές αλήθειες για το επιχειρείν, ψάχνει τα στοιχεία που κρύβονται μέχρι του βοδιού το κέρατο, αλλά για την εταιρεία «SarDi» δε γνωρίζει το παραμικρό! Ποιος την έχει, τι κάνει, αν είναι καλά, αν στέλνει τα αυτοδιοικητικά του χαιρετίσματα για το 2023. «Σαν ποιον μοιάζει μωρέ, σαν ποιον μοιάζει…»
  • Ψάχνουν τον Ρ.Υ (ρουφιάνο υπηρεσίας) -από υπαλλήλους μέχρι αντιδημάρχους- μέσα στη διοίκηση Τσακίρη, ο οποίος τροφοδοτεί τα MME με ότι συμβαίνει και γίνεται στον δήμο. Από απευθείας αναθέσεις μέχρι προσλήψεις ημέτερων. Φυσικά και δε φταίει αυτός που τα κάνει, αλλά αυτός που τα αποκαλύπτει! 
  • Ακούστηκαν φήμες και λόγια του αέρα στο ΔΣ που πέρασε, για παραιτήσεις, για ανεξαρτητοποιήσεις, για χιλιάδες ευρώ χρήματα χορηγιών που δήθεν αγνοούνται. Ψυχραιμία. Στην «εκστρατεία ψιθύρων» που μεταφέρουν στοχευμένες «πληροφορίες» και συκοφαντίες, ιδίως για νέα παιδιά που προέρχονται από επιφανείς οικογένειες, ακούγονται φήμες …για μηνύσεις.
  • Ποιος δήμαρχος της Δυτικής Θεσσαλονίκης, Β’ Περιφέρειας, ηγείτο των κοινωνικών και πολιτικών εκδηλώσεων των δημάρχων στην Αθήνα στην ΚΕΔΕ; Η είδηση πάντως βγήκε από το στόμα πρωτοκλασάτου υπουργού. Πιο πρωτοκλασάτος πεθαίνεις. Coming soon
  • Τα λόγια που βγήκαν από το στόμα παλιού αυτοδιοικητικού έχουν πυροδοτήσει αντιδράσεις. Σε ποιο συμβούλιο θεσμικού οργάνου, δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και μάλιστα επικεφαλής παράταξης, αποκάλεσε τα νέα παιδιά της αυτοδιοίκησης «χθεσινά τσουτσέκια»; Μάλιστα.

  ΥΓ

  • Άβερελ, του χρόνου τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα ζητήσουμε να την παρουσιάσουμε εμείς. Αν πουν «όχι» θα αρχίσουμε να γράφουμε κακά λόγια, να μάθουν. 
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,