Π. Σκαρλάτος: Χάιδεμα αυτιών ο προϋπολογισμός του δήμου

Δελτίο τύπου «ΑΝΑΣΑ» Ωραιόκαστρο 17.12.2019

“Ψηφίστηκε εχθές 16.12.2019 ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ωραιοκάστρου κατά πλειοψηφία. Χάθηκε ακόμη μία φορά η ευκαιρία να επιδειχθεί η απαιτούμενη συναίνεση και η ουσιαστική διάθεση συνεργασίας και συνεννόησης από τη διοικούσα αρχή προς τις αντιπολιτευτικές δημοτικές παρατάξεις. Ένας προϋπολογισμός και τεχνικό πρόγραμμα που κατά γενική ομολογία αποτελούσε αντιγραφή του προηγούμενου. Χαρακτηρίζεται από την έλλειψη εξειδίκευσης των ποσών, καθώς δεν υπάρχει τεχνικό πρόγραμμα,και είναι άπλα μια αποτύπωση ενός ευχολογίου 

Στερείται οράματος και θα μας οδηγήσει  σε δεκάδες μεγάλες αναμορφώσεις” αν και ως νέα διοίκησης  θα περιμέναμε μια εκ βάθρων αναμόρφωση των οικονομικών του Δήμου μας στηριζόμενα σε πραγματικά δεδομένα και ανάγκες και όχι σε  έναν εικονικό και ισοσκελισμένο προϋπολογισμό ακλουθώντας τα βήματα των προηγούμενων διοικήσεων

Χωρίς αναπτυξιακό πρόσημο, χωρίς σχεδιασμό αξιοποίησής της περιουσίας του δήμου και εργαλείων που προσφέρει η σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα.

«Χάιδεμα αυτιών» προς όλους, εντάσσοντας στο προϋπολογισμό δεκάδες έργα και πολύ περισσότερες μελέτες «αξίας εκατομμυρίων ευρώ  και  μοίρασμα υποσχέσεων χωρίς αντίκρισμα και κόστος. Ναι σε όλα χωρίς οργάνωση και πρόβλεψη υλοποίησης.

Ψηφίσαμε παρών μη αποδεχόμενοι τον εμπαιγμό της διοικούσας αρχής και δεν καταψηφίσαμε κατανοώντας την ανάγκη λειτουργίας του Δήμου”. 

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΣΑ» Παντελής Σκαρλάτος

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon