Έβαλαν καλάθι, μοίρασαν αγάπη στους συνανθρώπους μας

Έβαλαν καλάθι και μοίρασαν χαμόγελα, γέμισαν το καλάθι και μοίρασαν αγάπη στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Οι παλιές δόξες του ελληνικού μπάσκετ, οι βετεράνοι της Θεσσαλονίκης πήραν θέση στο παρκέ του Κονταξοπούλειου απέναντι στα παιδιά του Α.Τ Ωραιοκάστρου, για μια αναμέτρηση διαφορετική από τις άλλες.

Ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους προκειμένου να συγκεντρώσουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Ήταν ένας αγώνας που είχε μόνο νικητές. 

Εξαιρετική ήταν η επίδειξη Ζίου Ζίτσου «Ronin» από τα παιδιά του Γιάννη Δημητρόπουλου πριν από την έναρξη του αγώνα, ενώ την αποκατάσταση των αθλητών ανέλαβε ο Φυσικοθεραπευτής Γιάννης Γκέλσης.

Το jump ball έκανε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης. Τον αγώνα παρακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σωτήρης Μπάτος, ενώ από τους δημοτικούς συμβούλους του ΔΣ Ωραιοκάστρου (συμπολίτευση – αντιπολίτευση) παρευρέθηκε μόνο η πρόεδρος, Λία Δρόσου. 

Από το τοπικό του Ωραιοκάστρου (11 μέλη), εκτός από την πρόεδρο Μαρία Αραμπατζίδου, έδωσαν το «παρών» ο Βασίλης Πολίτης -είχε τον συντονισμό της εκδήλωσης- ο Παύλος Τσαφαρίδης, ο Μάξιμος Αλευράς, η Ευγενία Τσακίρη καθώς και ο πρόεδρος τοπικού Δρυμού, Κώστας Πατσαλάς. 

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon