Α.Πολυχρονίδης: Να παραμείνει η γραμμή 56 στον ΟΑΣΘ

Να παραμείνει η γραμμή 56 στον ΟΑΣΘ ζητάει με επιστολές του τόσο προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών όσο και προς τις διοικήσεις του ΟΑΣΘ και του ΟΣΕΘ, επικεφαλής της «Συνεργασία Τώρα», Ανέστης Πολυχρονίδης. 

Την ίδια ώρα ζητάει ίδια αντιμετώπιση του Ωραιοκάστρου με το Ασβεστοχώρι και το Πανόραμα που παραμένουν στο δίκτυο του ΟΑΣΘ. 

«Με αφορμή το γεγονός ότι μελετάται η μεταφορά ΜΟΝΟΝ της γραμμής 56 του Ωραιοκάστρου από τον ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ απαιτούμε να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από τον ΟΑΣΘ όπως οι αντίστοιχες κοινότητες Πανοράματος (Γραμμή 58) και Πεύκων –Ασβεστοχωρίου – Εξοχής (Γραμμή 57), κοινότητες με τα ίδια χωροταξικά και πληθυσμιακά κριτήρια», αναφέρει ο κ. Πολυχρονίδης. 

Παράλληλα, υπενθυμίζεται, πως σε συναντήσεις του με τη διοίκηση του Οργανισμού έχει ζητήσει  την πύκνωση των δρομολογίων στη συγκεκριμένη γραμμή, καθώς και τη δρομολόγηση μιας γραμμής Εξπρές από το Ωραιόκαστρο μέχρι τα Πανεπιστήμια με 10 δρομολόγια καθημερινά για να εξυπηρετούνται οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι.

Επίσης, ο κ. Πολυχρονίδης έχει ζητήσει την επέκταση των δρομολογίων της γραμμής 27 μέχρι τη Συμμαχική οδό για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του οικισμού Αγίου Γεωργίου και των εργαζομένων στη Βιοτεχνική Περιοχή.

Ανέστης Παλυχρονίδης
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon