Η στιγμή που ο Δ.Καρασαββίδης αποκαλεί τον Π.Σκαρλάτο …”Γαβότση”! (βίντεο)

«Γλώσσα λανθάνουσα τ’ αληθή λέγει» είπε ο Δημήτρης Καρασαββίδης στο ΔΣ προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον εαυτό του στο σώμα, γιατί αποκάλεσε στον δημόσιο λόγο του τον επικεφαλής της «αν.α.σ.α»… Αστέριο Γαβότση! 

Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε προηγηθεί η κόντρα του με τον Παντελή Σκαρλάτο για το ηλεκτρονικό μητρώο και τις ηλεκτρονικές κληρώσεις όσον αφορά σε απευθείας αναθέσεις της διοίκησης του Παντελή Τσακίρη. 

«Οι παρατρεχάμενοι του κ. Γαβότση οι οποίοι βάζουν και την κάμερα και καταγράφουν εις βάρος της διοίκησης και σας παινεύουν. Τα site τα οποία στηρίζουν τον κ. Γαβότση, αυτή η παρεΐτσα αυτή σας στηρίζει, διαβάστε τα κ. Γαβότση» είπε ο αντιδήμαρχος Οικονομικού Διοικητικού απευθυνόμενος στον κ. Σκαρλάτο, σκορπίζοντας από τη μια το γέλιο, προβληματίζοντας όμως από την άλλη αρκετούς, για τους φερόμενους στενούς συνεργάτες (με τοπικά site) του κ. Γαβότση, που μετά την βαριά εκλογική του ήττα τον οδήγησαν στην παραίτηση, αναφανδόν τώρα στηρίζουν -σύμφωνα με τον κ. Καρασαββίδη- τον επικεφαλής της «αν.α.σ.α».

«Έχετε κάνει μια σύμπραξη με όλη την προηγούμενη διοίκηση, με το 70% της προηγούμενης διοίκησης και έρχεστε εδώ και μιλάτε;» απάντησε ο κ. Σκαρλάτος. 

Ακολουθεί το βίντεο:

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,