Υπάρχω!

(τα εν οίκω και φυσικά εν δήμω)

  • Ποιο πολυτραγουδισμένο άσμα κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό ευρέως, κυρίως στη Μυγδονία, από το παρασκήνιο στον δρόμο από τον δρόμο στην σκηνή και από την σκηνή στον αέρα; Μα του μέγα …Στέλιου, το «Υπάρχω»!
  • Πέραν του εξαμήνου έρχεται ο ανασχηματισμός συνεργατών του Παντελή Τσακίρη. Πέραν του εξαμήνου(;) έρχεται και η παραίτηση που σίγουρα θα προκαλέσει έκπληξη. Μείζονα ερωτήματα: από ποια παράταξη, από ποια θέση, αλλά (εδώ είναι που σας θέλω) για ποιον λόγο; 
  • Έχετε κάνει σύμπραξη με το 70% της προηγούμενης διοίκησης και έρχεστε εδώ και μιλάτε; απάντησε ο Παντελής Σκαρλάτος στον Ντόκεν. Σωστό, αλλά να η απορία: το υπόλοιπο 30% σε ποια δημοτική παράταξη θα πάει το 2023; Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μπορούν τότε να μιλήσουν και οι υπόλοιποι. 
  • Τρίτωσε. Κατά έναν περίεργο τρόπο ο Δημήτρης Σαραμάντος και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου συναντιούνται συνέχεια και τυχαία. Τυχαίο; Δε νομίζ- ουν.
  • Για όσους γνωρίζουν, αρκετή είναι η σκόνη που αρχίζει να σηκώνει η ιστορία με τους άμισθους συμβούλους. Πόσοι είναι, τι ακριβώς κάνουν και τι προσδοκούν; To be continued…
  • Αυτούσια αναδημοσίευση από το my portal: «Ποιος πρώην δήμαρχος ασχολείται καθημερινά με τα δρώμενα του δήμου και παίρνει θέση σε όλα σχεδόν τα θέματα; Αν και δεν συμμετέχει πλέον στο δημοτικό συμβούλιο, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κινεί τα νήματα της αντιπολίτευσης!» Μας πήρε χαμπάρι ο κοριός και ταυτίζει πρόσωπα. (βλ. το Νο1)
  • Στους νέους λέει πως επενδύει ο δήμαρχος. Τους νέους όμως αφήνει ακάλυπτους στη προσπάθεια ορισμένων να τους οδηγήσουν σε παραίτηση από τη πρώτη θέση που τους τοποθέτησε με την ψήφο τους ο κόσμος. Βλέπε-άκου-σώπα στο Τοπικό του Ωραιοκάστρου με τη Μαρία πρόεδρο να αντέχει ακόμα.
  • «Σ’ αυτόν τον τόπο τον στραβό, άλλος δεν ήταν κι ήρθα εγώ» όπως εύστοχα και περιπαιχτικά λέει, ο λαός. Η ενδοπαραταξιακή φαγωμάρα κινδυνεύει να διαλύσει τους Πρωταγωνιστές αφού τα πισώπλατα μαχαιρώματα πάνε και έρχονται καιρό τώρα. “Δοξάστε με” gate. 

ΥΓ

  • Άβερελ, εκεί λοιπόν που διαβάζει κανείς μία συνέντευξη και παθαίνει μία βαρεμάρα, μία νύστα, έναν ύπνο βρε αδερφέ, να ’σου πετάγεται ο αντιδήμαρχος με τα άπλυτα στη φόρα. Μετά που να βρεις μελατονίνη βραδιάτικα; 
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon