Έντονος καυγάς Τσακίρη – Τσακαλίδη για την «Αλκυονίδα» (βίντεο)

Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη και στον δημοτικό σύμβουλο της «Συνεργασία τώρα» Ηρακλή Τσακαλίδη, με αφορμή τη διάλυση του Συνδέσμου «Αλκυονίδα» που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία καταφυγίου από τους δήμους Ωραιοκάστρου & Χαλκηδόνας.

«Αποκαλύπτω τη συμπαιγνία που έχει γίνει για να προωθηθούν συγκεκριμένα κομματικά στελέχη» είπε ο κ. Τσακαλίδης.

«Μιλάτε σοβαρά; Ο άλλος πήγε να πάρει δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης τάζοντας του την Αλκυονίδα και μιλάτε για πολιτικά παιχνίδια; Τον υπερασπίζεστε με πάθος» απάντησε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Όμως τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο όταν ο κ. Τσακαλίδης αναφέρθηκε στην πρόεδρο της «Αλκυονίδα» η οποία διετέλεσε στο παρελθόν επικεφαλής της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δέλτα.

«Μήπως ξέρετε λοιπόν η ΔΕΥΑ τι οφειλές έχει στην ΕΥΑΘ αυτή τη στιγμή; Δείχνει τις ικανότητες διοίκησης» ανέφερε ο κ. Τσακαλίδης.

«Μπορώ εγώ να μιλήσω επί προσωπικού για εσάς το τι πράξατε στη προηγούμενη δημοτική αρχή και να το χρησιμοποιώ αυτό ως επιχείρημα; Δε ξέρετε τι λέτε, εκπλήσσομαι από έναν πολιτικό άνθρωπο μεγέθους σας» απάντησε ο κ. Τσακίρης.

Δείτε το βίντεο

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: