Η Φιλαρμονική του Ωραιοκάστρου στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών και Ορχηστρών

Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρέλασαν με καμάρι και πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης με μοναδική μουσική και υπέροχα εμβατήρια.

Τα παιδιά της Φιλαρμονικής Ωραιοκάστρου (ΔΟΠΠΑΩ) συμμετείχαν στη Μεγάλη Παρέλαση Φιλαρμονικών, στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών και Ορχηστρών που διεξάγεται αυτό το διήμερο στην Θεσσαλονίκη, στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής.

Η Φιλαρμονική του Ωραιοκάστρου άνοιξε την υπέροχη εκδήλωση παρελαύνοντας στην πρώτη θέση σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Νίκης, παίζοντας θριαμβευτικά και εθνικά εμβατήρια.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελος Πανούσης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές για την πρόσκληση της Φιλαρμονικής του Ωραιοκάστρου και σημείωσε ότι «θα είμαστε πάντα παρόντες σε τέτοιου είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η Φιλαρμονική μας έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και ανταποκρίθηκε με επιτυχία. Θερμά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και στο Μαέστρο κ. Αχιλλέα Ρούση».

Την παρέλαση παρακολούθησε ευδιάθετος και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος δήλωσε ότι χαίρεται που ο κόσμος της πόλης αγαπάει τη μουσική και περήφανος που μια τόσο ωραία εκδήλωση πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: