Ωραιόκαστρο: Έκτακτη σύσκεψη στο δημαρχείο για τον κορονοϊό

Σε προληπτικά μέτρα και ενέργειες προστασίας λόγω του κοροναϊού, προχωρά ο δήμος Ωραιοκάστρου.

Μετά από έκτακτη σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης και μετείχαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Οικονομικού Διοικητικού, Δημήτρης Καρασαββίδης, οι διευθυντές – προϊστάμενοι τμημάτων και Νομικών Προσώπων του δήμου, καθώς και η γγ Νατάσα Σισμανίδου, εξετάστηκαν:

-H προτροπή στους πολίτες να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις τους ηλεκτρονικά αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τη φυσική παρουσία τους στο δημαρχείο.

-H συχνή απολύμανση των χώρων εργασίας με αυστηρή τήρηση από τους υπαλλήλους των κανόνων υγιεινής, ενεργώντας πάντα με ψυχραιμία και υπευθυνότητα.

-H ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας της απογευματινής βάρδιας του ΚΕΠ στη δημοτική ενότητα Ωραιοκάστρου.

– H δημιουργία μιας ειδικής επιτροπής για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχόν εμφάνισης κρουσμάτων στον Δήμο Ωραιοκάστρου, σε συνεννόηση πάντα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Όπως ανέφερε ο κ. Καρασαββίδης, για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού είναι πολύ σημαντική η εφαρμογή των μέτρων από όλους τους υπαλλήλους που δεν θα κάνουν χρήση της άδειας ειδικού σκοπού και θα εργαστούν ως «προσωπικό ασφαλείας» τις επόμενες ημέρες στον δήμο Ωραιοκάστρου.

«Ο δήμος μας θα λάβει όλα τα μέτρα προστασίας που θα κριθούν απαραίτητα για την προστασία των συμπολιτών μας πάντα με βάση τις αυστηρές οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων φορέων» φέρεται να δήλωσε στο τέλος της σύσκεψης ο αντιδήμαρχος Οικονομικού – Διοικητικού.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,