Εθελοντής υγείας στο Ωραιόκαστρο: «Να είμαστε όλοι ενωμένοι, να το περάσουμε μαζί»

«Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, να το περάσουμε μαζί. Δεν είναι κάτι εύκολο. Ο καθένας από την πλευρά του ας κάνει ότι μπορεί» λέει στο Polites Oraiokastrou ο οδοντίατρος γναθοχειρουργός Φιράζ Αγά, ο οποίος δηλώνει «παρών» στην εθελοντική προσφορά, όπου και όπως του ζητηθεί.

«Ως άνθρωπος είμαι έτοιμος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, όσους δεν μπορούν να κινηθούν και να βγουν έξω από το σπίτι, τους ηλικιωμένους και τους ανήμπορους συμπολίτες μου», αναφέρει ο κ. Φιράζ, τονίζοντας την ίδια ώρα πως είναι έτοιμος να προσφέρει βοήθεια στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου «Βοήθεια στο σπίτι».

Ο Σύρος Φιράζ Αγά είναι κάτοικος του Ωραιοκάστρου, έχει δύο αγοράκια που είναι μαθητές στο 3ο δημοτικό σχολείου και είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

«Ως γιατρός θα πω ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι και να ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες των ειδικών. Για να μην φτάσουμε ποτέ να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις όπως στην Ιταλία και την Ισπανία» υπογραμμίζει ο κ. Φιράζ.

Καθημερινά υπάρχουν επιστήμονες, ιδιώτες γιατροί, έμπειροι επιστήμονες που εθελοντικά προσφέρονται να ριχτούν και αυτοί στη μάχη κατά του κορονοϊού. Ο καθένας από το πόστο ευθύνης του.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,