Ταΐστρες και ποτίστρες σε Φιλοζωική και εθελοντές από τον Δ. Ωραιοκάστρου

Μέριμνα για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων λαμβάνει ο δήμος Ωραιοκάστρου προχωρώντας στην υλοποίηση προγράμματος για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων, τα οποία λόγω των έκτακτων μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας δυσκολεύονται να βρουν τροφή.

Έτσι παραδίδει τις πρώτες έξι ταΐστρες και δέκα ποτίστρες μαζί με ποσότητας τροφής (δωρεά ιδιωτικής εταιρείας) στη Φιλοζωική αλλά και σε μεμονωμένους εθελοντές που έχουν αιτηθεί της ειδικής βεβαίωσης, για να ταΐζουν τα ζώα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν σε σημεία της Καλλιθέας, της Μυγδονίας και του Ωραιοκάστρου, όπου από σχετική καταγραφή που γίνεται διαπιστώνεται ότι υπάρχουν οι μεγαλύτερες ανάγκες.

«Οι τετράποδοι φίλοι μας υφίστανται κι αυτοί τις συνέπειες της πανδημίας και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσής της. Δική μας επιδίωξη είναι να προστατεύσουμε τα αδέσποτα σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία κι είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι, γιατί οι προσπάθειες του δήμου δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητους φορείς, εθελοντές και επιχειρήσεις, που συστρατεύονται και συνδράμουν καθένας με τις δυνάμεις του αυτές τις δράσεις αγάπης για τα ζώα», ανέφερε σχετικά η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου Ευαγγελία Δρόσου.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, ,