Απορρίφθηκε η προσφυγή του Δ. Ωραιοκάστρου για την παραχώρηση δανειοθαλάμου στον Δρυμό;

Για την απόρριψη της αίτησης προσφυγής του Δήμου Ωραιοκάστρου σχετικά με την παραχώρηση του σημείου «ΚΑΜΑΡΑ» του Δρυμού ως δανειοθαλάμου αδρανών υλικών (λατομείο) για την ολοκλήρωση του έργου του οδικού άξονα Ν. Σάντας – Ασσήρου, κάνει λόγο με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού .

Σύμφωνα λοιπόν με την Ενωτική Κίνηση Πολιτών:

«Ως Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού είχαμε χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου από νωρίς για την παραχώρηση της Καμάρας Δρυμού ως δανειοθαλάμου, αφού μετά τις εκλογές του Μαΐου 2019 με ανάρτησή μας γνωστοποιήσαμε την ανησυχία την δική μας, των κατοίκων και των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, για το μείζον αυτό θέμα , γιατί πρόκειται για την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων Δρυμού και αντί της υποστήριξής μας και συστράτευσης σε αυτό το θέμα από όλες τις τοπικές παρατάξεις του Δρυμού, λάβαμε εξώδικο από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δρυμού κ. Πατσαλά με την δικαιολογία ότι προδιαγράφουμε το μέλλον.

Σήμερα ΔΥΣΤΥΧΩΣ επιβεβαιωθήκαμε για μια ακόμη φορά για την ανησυχία μας και την επαγρύπνηση που δείχνουμε ως τοπική παράταξη για τα φλεγόμενα θέματα και προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις που ταλανίζουν το χωριό μας.

Το Ε’ Τμήμα του Συυμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμό 475/2020 απόφασή του απέρριψε την αίτηση προσφυγής του Δήμου Ωραιοκάστρου και ως εκ τούτου μπορεί πλέον η ανάδοχος εταιρία να κάνει χρήση της περιοχής της Καμάρας ως δανειοθαλάμου για την εξόρυξη των αδρανών υλικών όσον αφορά για την εκτέλεση και ολοκλήρωση του έργου του οδικού άξονα Ν. Σάντας – Ασσήρου.

Προσεχώς η συνέχεια…»

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,