Το «ευχαριστώ» του πατέρα Εμμανουήλ για τη συγκινητική προσέλευση των πιστών στον Ι.Ν Αγ. Αθανασίου Παλαιοκάστρου

Ένα μεγάλο συγκινητικό «ευχαριστώ» απηύθυνε (μέσω ανάρτησης) προς τους πιστούς ο πατέρας Εμμανουήλ του Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Παλαιοκάστρου, πρώτη ημέρα σήμερα επαναλειτουργίας των εκκλησιών μετά το «λουκέτο» που μπήκε εξαιτίας του κορονοϊού:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσους διακονήσατε στη σημερινή Θεία Λειτουργία για την εξυπηρέτηση του κόσμου. Σας ευχαριστώ πολύ λοιπόν μέσα από την καρδιά μου για τη διακονία και την αγάπη σας τα κάνατε όλα όμορφα με διάκριση και αγάπη με τη Χάρη και την ευλογία του Θεού.

Όμως κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο λαό μας που μας έλειψε τόσο, που προσήλθε με τάξη και ευλάβεια δείχνοντας για μια ακόμα φορά την ευσέβεια και το ήθος του. Ομολογώ ότι όλοι με συγκίνησαν πολύ με τη χαρά της παρουσίας τους .
Εύχομαι ο Αναστάς Κύριος μας να χαρίζει σε όλους κάθε καλό και κυρίως αρετή και τελειότητα βίου , Αγιασμό και παράδεισο.»

 Σήμερα άνοιξαν οι ναοί για την πρώτη Θεία Λειτουργία της Κυριακής. Η εκκλησία είχε καθαριστεί σχολαστικά, εντός του ναού είχαν τοποθετηθεί αντισηπτικά και είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

(φωτό Ι.Ν Αγ. Αθανασίου Παλαιοκάστρου)

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,