Ένα …”Στρουμφοχωριό” εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές!

Ο μπαρμπα-Στρουμφ, η Στρουμφίτα, ο Ξεφτέρης και τα μικρά και έξυπνα Στρουμφάκια κρατούν συντροφιά στους λιλιπούτειους μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου του δήμου Ωραιοκάστρου, που μετατράπηκε σε… Στρουμφοχωριό εξοπλισμένο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Χάρη στη διαχρονική συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου Γονέων και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Ωραιοκάστρου το προαύλιο του Νηπιαγωγείου άλλαξε όψη. 

«Σε έναν τοίχο ζωγραφίσαμε μορφές από τα Στρουμφάκια, εγκαταστήσαμε παιχνίδια, τοποθετήσαμε παγκάκια και διαμορφώσαμε το δάπεδο, ώστε τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια σε έναν όμορφο χώρο. Πραγματικά το χαίρονται και μαζί τους χαιρόμαστε και εμείς», τονίζει ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου.

«Προχωρώντας με βάση την οδηγία του υπουργείου Παιδείας και, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε νηπιαγωγείου, προμηθεύσαμε όλα τα σχολεία με σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές διευκολύνοντας έτσι την επικοινωνία με τους γονείς των παιδιών και τις αρμόδιες υπηρεσίες», πρόσθεσε ο κ. Χατζηαντωνίου, ο οποίος μαζί με την Ευαγγελία Δρόσου, πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του δήμου Ωραιοκάστρου επισκέφθηκαν σήμερα το νηπιαγωγείο και συνομίλησαν με τη διευθύντρια, Άννα Καλούσιου, αλλά και με τα παιδιά που έπαιζαν ενθουσιασμένα στο “Στρουμφοχωριό”.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,