Καταδίωξη ληστών από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Νεοχωρούδα – Εμβόλισαν δύο φορές περιπολικό

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων έπειτα από καταγγελία για ληστεία σε βάρος νεαρού στο κέντρο της πόλης καθώς και η συνεργασία με έτερα περιπολικά οχήματα, οδήγησε στη σύλληψη μετά από καταδίωξη τριών ατόμων.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς 23, 28 και 21 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, αντίσταση, απείθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και για παραβάσεις των Νόμων περί όπλων, περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οι προαναφερόμενοι κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο “έκλεισαν” τον δρόμο σε όχημα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός και όταν ο τελευταίος κατέβηκε από αυτό, του αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα λαιμού, επιχειρώντας ανεπιτυχώς να τον τραυματίσουν με μαχαίρι.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας οι δράστες στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν τη σύλληψη εμβόλισαν δύο φορές το υπηρεσιακό όχημα προκειμένου να διαφύγουν.

Με τη συνδρομή και έτερων περιπολικών οχημάτων το όχημα ακινητοποιήθηκε σε παράδρομο της Νεοχωρούδας οπότε και συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι αντιστάθηκαν σθεναρά κατά τη σύλληψή τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,