Έδειξε αντανακλαστικά η δημοτική αρχή – Ξήλωσε τα επικίνδυνα σίδερα

Σε ό,τι αφορά θέματα που αφορούν παιδιά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, δείχνει προσοχή και κυρίως γρήγορα αντανακλαστικά.

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από το ρεπορτάζ του Polites Oraiokastrou με τα επικίνδυνα σιδερένια κουφάρια από τα διαλυμένα παγκάκια στο πάρκο «Ηρώων» που παίζουν μικρά παιδιά και οι αρμόδιες υπηρεσίες -μετά και την άμεση συνεργασία Χ. Καζαντζίδη και Μ. Αραμπατζίδου-, τα ξήλωσαν.

Οι σιδερένιοι σκελετοί από τα διαλυμένα παγκάκια δεν υπάρχουν, ξηλώθηκαν από τον δήμο

«Πρέπει να αποφεύγονται τέτοιες «αστοχίες» που να θέτουν ενδεχομένως σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα παιδιών. Πρέπει να δημιουργηθούν πιο όμορφοι και ασφαλείς χώροι και η διοίκηση να μεριμνά καθημερινά για την καθαριότητα και την ασφάλεια αυτών», δήλωσε στο Polites Oraiokastrou o επικεφαλής της «αν.α.σ.α.», Παντελής Σκαρλάτος.

«Απόλυτη προτεραιότητα πρέπει να δίνεται σε οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών. Μπροστά σε αυτά τα δύο αγαθά όλα τα υπόλοιπα χαρακτηρίζονται υποδεέστερα» υπογράμμισε επίσης με δηλώσεις του και ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύη Ανατροπή», Γρηγόρης Εδιρνέλης.

………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,