Σε τροχιά επανεκκίνησης η κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στο Νεόκαστρο

Σύσκεψη με αντιπροσωπεία της ΕΥΑΘ Παγίων, αποτελούμενη από τον Σάκη Τζακόπουλο, πρόεδρο του Δ.Σ., τον Πέτρο Αταμιάν, αντιπρόεδρο του Δ.Σ., τη Λία Παπαδοπούλου, αναπληρώτρια διευθύντρια και τον Νίκο Ιωαννίδη, από το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου με πρωτοβουλία του δημάρχου, Παντελή Τσακίρη.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε το σημαντικό έργο της κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή Νεόκαστρο, στον οικισμό της Γαλήνης, ένα έργο που θέτει σε τροχιά επανεκκίνησης η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου. Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν διεξοδικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν το επόμενο διάστημα, με στόχο να οριστικοποιηθεί η μελέτη, να εξευρεθούν οι απαιτούμενοι πόροι και να κατασκευαστεί το δίκτυο αποχέτευσης.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ζήτησε από την αντιπροσωπεία της ΕΥΑΘ Παγίων να συμπεριληφθεί στη μελέτη κατασκευής του έργου και η περιοχή που βρίσκεται απέναντι από τον οικισμό Νεόκαστρο, ώστε να κατασκευαστεί και εκεί δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων.

“Ικανοποιούμε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Νεοκάστρου, να αποκτήσουν επιτέλους δίκτυο αποχέτευσης. Ως διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου εντείνουμε τις προσπάθειές μας και από κοινού με την ΕΥΑΘ Παγίων εργαζόμαστε για να ξεκινήσει το έργο όσο πιο σύντομα γίνεται”, τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.    

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Τσακίρης έθεσε προς συζήτηση και το χρόνιο πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στις περιοχές Μελισσοχωρίου, Δρυμού και Λητής. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν το επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, προκειμένου το θέμα να συζητηθεί αναλυτικά με στόχο να εξευρεθεί λύση.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,