Κολύμπησαν για την «ΕΛΠΙΔΑ» – Με επιτυχία η φιλανθρωπική ημερίδα της ΔΗΚΕΩ

Κάλεσαν τους αθλητές της κολύμβησης να δείξουν το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο και εκείνοι ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη χαρά στην πρόσκληση, αναδεικνύοντας τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς και της αγάπης.

Η πρωτότυπη φιλανθρωπική ημερίδα που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) με στόχο να ενισχυθεί η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ», στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

«Και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την προσφορά τους και την αγάπη τους αλλά περισσότερο για τη βοήθειά τους να βγει προς τα έξω η λέξη «αυτισμός», δήλωσε στο Polites Oraiokastrou o ψυχολόγος της «ΕΛΠΙΔΑ», Ευάγγελος Πιαστόπουλος.

Τα κορίτσια και τα αγόρια του υγρού στοιχείου κολύμπησαν και προπονήθηκαν στο στολίδι του Ωραιοκάστρου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο, καταθέτοντας το αντίτιμο της συμμετοχής τους στην «ΕΛΠΙΔΑ». Στην ημερίδα συμμετείχαν αθλήτριες και αθλητές του Ηρακλή, της ΚΑΩ (Κολυμβητική Ακαδημία Ωραιοκάστρου) και του  ΚΑΟΘ (Κολυμβητικός Αθλητικός Όμιλος Θερμαϊκού).

Δίπλα τους όπως πάντα οι προπονητές, Τάσος Σαχπαζίδης, Παύλος Μιχαηλίδης, Ηρακλής Βαλκούμας, Παναγιώτης Κοσμίδης και Τάνια Χατζηελευθερίου.

Στην εκδήλωση -όπως ήταν φυσικό- έδωσε το παρών ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Αναστάσιος Πανιώρης καθώς και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Λία Δρόσου.

Σημειώνεται ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο της «Ελπίδας» θα μπορούν να προσέρχονται μέχρι τις 19.00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, καθώς εκεί θα βρίσκονται εκπρόσωποι της Μονάδας, οι οποίοι θα ενημερώνουν το κοινό για τη δράση τους και θα δέχονται οποιαδήποτε βοήθεια.

Συγχαρητήρια για την οργάνωση της φιλανθρωπικής ημερίδας στη ΔΗΚΕΩ, σε όλους τους εργαζόμενους του κολυμβητηρίου και στον επικεφαλής λειτουργίας, Γιώργο Κασιδερόπουλο. Η δράση διοργανώθηκε με αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από την πανδημία Covid-19.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ:

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , , ,