«Αεροδρόμιο» ο Λαχανόκηπος – Επιτέλους, τέλος στη χωματερή!

Ύστερα από αρκετούς μήνες βρωμιάς και δυσωδίας, καθαρίστηκε επιτέλους η παράνομη και ντροπιαστική χωματερή του «Δημοτικού Λαχανόκηπου» στον δήμο Ωραιοκάστρου.

Τόσο τα έντονα παράπονα των δημοτών (ρεπορτάζ Polites Oraiokastrou) όσο και η αναφορά του Γρηγόρη Εδιρνέλη (τελευταίο ΔΣ) για την άθλια εικόνα του συγκεκριμένου σημείου, οδήγησαν τη διοίκηση του δήμου σε άμεση κινητοποίηση του μηχανισμού καθαριότητας. Αυτή τη φορά η αρμόδια αντιδημαρχία κράτησε τον λόγο της και σε χρόνο «μηδέν» έβαλε ένα τέλος σε αυτή τη χωματερή ντροπή.

Παντελής Τσακίρης: Η καθαριότητα βασικό μας μέλημα

«Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε οριστικό τέλος στις χωματερές που δημιουργήθηκαν παράνομα στο Δήμο μας τα προηγούμενα χρόνια» επανέλαβε σήμερα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης και συνέχισε:

«Δεν θα υπάρχει πλέον καμία ανοχή ειδικά σε τέτοιου είδους φαινόμενα που δημιουργούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και επιβαρύνουν το περιβάλλον. Η καθαριότητα είναι προτεραιότητα και βασικό μας μέλημα. Θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση να καθαρίζουμε κάθε χώρο που μετατράπηκε σε χωματερή».

Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Αναστάσιος Πανιώρης, παρέλαβε το οικόπεδο καθαρό και, όπως είπε, θα περιφραχτεί, προκειμένου να διατηρηθεί καθαρό και να αξιοποιηθεί.

Γρ. Εδιρνέλης: Αξιέπαινη προσπάθεια

Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή, ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύη Ανατροπή», Γρηγόρης Εδιρνέλης, σημείωσε στο Polites Oraiokastrou:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που η αντιδημαρχία Καθαριότητας μετά απο την ερώτηση που έκανε η παράταξη μας και εγώ προσωπικά στο δημοτικό συμβούλιο, έδρασε αμέσως και πραγματικά καθάρισε την περιοχή γύρω απο τον λαχανόκηπο.»

«Είναι μια πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια οφείλουμε να ομολογήσουμε, η οποία έγινε μετά από το ανάλογο ρεπορτάζ και βεβαίως μετά από την ερώτηση που κάναμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ελπίζουμε ότι στο εξής δεν θα χρειάζονται σχετικές ερωτήσεις, αλλά η αντιδημαρχία καθημερινότητας θα πράττει τα αυτονόητα» κατέληξε ο κ. Εδιρνέλης.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,