Ο Αντ. Μπάμιατζης υποψήφιος για τη θέση του Συμπαραστάτη στον δήμο Ωραιοκάστρου

Ο Αντώνης Μπάμιατζης, απόστρατος στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να κατέθεσε σήμερα τα δικαιολογητικά για τη θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» για τον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Έτσι, μετά τον Γιώργο Ατματζίδη (παραιτήθηκε από τοπικός σύμβουλος «Πρωταγωνιστές ξανά» της κοινότητας του Ωραιοκάστρου), ο Αντώνης Μπάμιατζης, είναι το δεύτερο ενδιαφερόμενο πρόσωπο που φέρεται να κατέθεσε αίτηση υποψηφιότητας στο γραφείο της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Λίας Δρόσου.

Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει ακόμα μία υποψηφιότητα στα «σκαριά», αυτή του Παντελή Κοσμίδη, πρόταση από τη πλευρά της δημοτικής παράταξης «Αλληλεγγύη Ανατροπή». Το Polites Oraiokastrou επικοινώνησε με τον επικεφαλής, Γρηγόρη Εδιρνέλη, ο οποίος δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Κοσμίδη.

Γρ. Εδιρνέλης: Θα απέχουμε από τη διαδικασία αν το ΔΣ γίνει με τηλεδιάσκεψη

Γρηγόρης Εδιρνέλης

Ωστόσο, όπως σημείωσε με νόημα ο κ. Εδιρνέλης, προκαλεί εντύπωση το γεγονός, ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η εκλογή του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, η διοίκηση επιλέγει το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη, όχι «δια ζώσης» και να προχωρήσει σε διαδικτυακή πλατφόρμα για μυστική ψηφοφορία, χωρίς να εξασφαλίζεται -όπως υποστηρίζει- το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Μάλιστα ο επικεφαλής της Αλληλεγγύης Ανατροπής δήλωσε κατηγορηματικά, ότι δε θα συμμετάσχει στο Δημοτικό Συμβούλιο (ερχόμενη Πέμπτη) επομένως και στη διαδικασία εκλογής του «Συμπαραστάτη του Δημότη», αν αυτό γίνει με τηλεδιάσκεψη και όχι «δια ζώσης», τηρώντας βέβαια όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής.  

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,