«Ο στόχος μας για σύνδεση του Δρυμού και με το Δίκτυο διανομής Φυσικού Αερίου γίνεται πράξη»

Δελτίο τύπου από την Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού σχετικά με το φυσικό αέριο στην περιοχή:

“Αγαπητοί συντοπίτες μας

Μετά από μήνες συντονισμένων ενέργειες και εύστοχων αιτημάτων της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού και ανθρώπων που πραγματικά αγαπούν τον Δρυμό ήρθε η πολυπόθητη απάντηση, ότι το πρώτο βήμα και σημαντικότερο για την σύνδεση του χωριού μας, και στην συνέχεια των άλλων όμορων χωριών, με το δίκτυο αγωγών φυσικού αερίου της ΕΔΑΘΕΣΣ γίνεται πραγματικότητα.
Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ σε απάντηση του (γ) σχετικού εγγράφου μας, όπου ζητούσαμε την ενημέρωσή μας για τις ενέργειες που έχουμε προβεί, μας έκανε γνωστό με το (δ) έγγραφο της ότι ο ΔΕΣΦΑ έχει συμπεριλάβει ήδη στον Κατάλογο Μικρών Έργων (Αρ. Έκδοσης: 17/28.7.2020), ο οποίος έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του, το έργο για την Κατασκευή Μετρητικού/Ρυθμιστικού Σταθμού Εισόδου πόλεως στην περιοχή του Δρυμού.

Από την πρώτη στιγμή της υποβολής της μελέτης μας στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ τον Φεβρουάριο του 2020, αυτή αντιμετωπίστηκε με τον πλέον θετικό τρόπο και άμεσα γίνανε από την πλευρά της ΕΔΑ ΘΕΣΣ όλες οι ενέργειες ώστε μέσα σε πέντε μήνες να έχουμε φτάσει σε αυτά τα θετικά αποτελέσματα για την προοπτική της σύνδεσης τόσο του Δρυμού και των όμορων χωριών, με το δίκτυο αγωγών φυσικού αερίου, που θα μειώσει σχεδόν στο μισό τις δαπάνες θέρμανσης και είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ έχει δρομολογήσει την ένταξη του Δρυμού στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025 που θα υποβληθεί από αυτήν στις 01/11/2020 στην ΡΑΕ.

Είμαστε στη διάθεση των κατοίκων της περιοχής για όποια πληροφορία και ενημέρωση.

Τα μέλη, οι εκλεγμένοι και η διοίκηση της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους κατοίκους του Δρυμού που την εμπιστεύτηκαν και την δώσανε φωνή και δύναμη πριν από έναν χρόνο και σήμερα αυτά που υποσχεθήκαμε να τα κάνουμε πράξη προς όφελος όλων των συγχωριανών μας.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα για το καλό του χωριού μας μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια αλλά και ιδιοτελείς πρακτικές. Εμείς δεν ζούμε στην αδράνεια αλλά παλεύουμε, ενεργούμε και πιέζουμε όλους τους αρμόδιους προς όφελος όλων μας.”

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,