Η ανάρτηση Τσακίρη για τη συνάντηση με τον πρώτο μαθητή στις πανελλαδικές και τον παίκτη του ΠΑΟΚ

Τον πρώτο μαθητή των πανελλαδικών εξετάσεων, Θεόφιλο Νάστα, τον μαθητή που… τερμάτισε το κοντέρ των Πανελλαδικών με 19.650 μόρια και ετοιμάζεται να ζήσει τώρα το όνειρο ως φοιτητής Ιατρικής στο ΑΠΘ, αλλά και το ανερχόμενο αστέρι του ΠΑΟΚ που «έβγαλε μάτια» στο ματς με την Μπεσίκτας δείχνοντας ότι ήρθε για να μείνει, συναντήθηκε το πρωί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης. Λίγο αργότερα προχώρησε στην εξής ανάρτηση στο διαδίκτυο:

«Θεόφιλος Νάστας, ο πρώτος των πρώτων στις πανελλαδικές εξετάσεις. Χρήστος Τζόλης, το ανερχόμενο αστέρι του ποδοσφαίρου, παίκτης του ΠΑΟΚ. Και οι δυο κάτοικοι και δημότες Ωραιοκάστρου!
Μας κάνετε περήφανους. Είστε το Ωραιόκαστρο που θέλουμε και χρειαζόμαστε. Με τις εξαιρετικές επιδόσεις σας, αποδεικνύετε ότι με ζήλο, σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνατότητές του δεν υπάρχει όριο σε όσα μπορεί να πετύχει ένας νέος άνθρωπος. Είστε ηγέτες δια του παραδείγματος και εμπνέετε και άλλους νέους να ακολουθήσουν το ίδιο επιτυχημένο μονοπάτι. Σας είμαστε ευγνώμονες».
(ο έτερος προσκεκλημένος Χρήστος Μαρμαρίδης του Άρη, δυστυχώς ταξίδευε νωρίς για την Αυστρία και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ).

==========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, ,