Π. Τσακίρης: Θα είμαστε στο πλευρό παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών για μία καλύτερη και παραγωγικότερη σχολική χρονιά

«Φέτος τα σχολεία ανοίγουν κάτω από πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας Covid-19. Στο Δήμο Ωραιοκάστρου, φροντίζουμε η λειτουργία των σχολείων να είναι ασφαλής. Μεριμνούμε για να έχουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μας στη διάθεσή τους όσα είναι απαραίτητα για την προστασία τους από τον κορωνοϊό.

Ως διοίκηση, όλο το προηγούμενο διάστημα κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο, για να εφαρμόζονται στο έπακρο οι κανόνες προστασίας που ορίζουν οι ειδικοί. Απολυμάνσεις κτιρίων, προμήθειες αντισηπτικών, μασκών και υλικών καθαρισμού για όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και δύσκολες, θα είμαστε στο πλευρό των παιδιών, των γονέων και των εκπαιδευτικών για να έχουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη και παραγωγικότερη σχολική χρονιά υπό τις τρέχουσες συνθήκες. Είναι όμως χρέος όλων μας να τηρούμε κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών και να λαμβάνουμε τα ατομικά μέτρα προστασίας τόσο για εμάς τους ίδιους, όσο και για τον διπλανό μας».

=========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/)

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,