Σκαρλάτος κατά Τσακίρη για την «ακέφαλη» Πολιτική Προστασία

Επίθεση στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, για την «αδυναμία» του -όπως αναφέρει- να διαχειριστεί την αντικατάσταση του (δύο φορές μέσα σε 1 χρόνο) παραιτηθέντος Αντιδημάρχου Πολιτικής προστασίας, Ιωσηφίδη Δαμιανού, εξαπέλυσε ο Παντελής Σκαρλάτος.

Ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α.» …προειδοποίησε τη διοίκηση για το χειμώνα που έρχεται χρησιμοποιώντας την αγγλική έκφραση «the Winter is coming» (ο χειμώνας έρχεται) και μίλησε για τη «φτώχεια» στο έμψυχο δυναμικό της παράταξης του Δημάρχου Ωραιοκάστρου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Διοίκηση Τσακίρη  αδύναμη, αδιάφορη και για τα απλά.

«Η αδυναμία του δημάρχου να διαχειριστεί την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Αντιδημάρχου Πολιτικής προστασίας, Αθλητισμού και πολιτισμού, αποδεικνύει τη φτώχεια της παράταξής του σε ικανά στελέχη, με η χωρίς «βιογραφικό».

Ενώ έχουν ξεσπάσει θεομηνίες σε πολλά μέρη της Ελλάδος, στο Ωραιόκαστρο η Πολιτική Προστασία είναι ακέφαλη για εβδομάδες. Αμέλεια ή ανικανότητα, ποιος θα απαντήσει; Το ίδιο  και οι τομείς του Αθλητισμού και του Πολιτισμού. Για ποια οργάνωση του Δήμου να μιλήσουμε όταν δεν υπάρχουν καν επικεφαλής.

Το δάσος του Ωραιοκάστρου παρατημένο  στο έλεος του Θεού. Αν δεν καούμε θα πνιγούμε. Το δάσος με πολλά σκουπίδια, και επίσης  δεν υπήρξε καμία μέριμνα ούτε ενδιαφέρον από τη δημοτική αρχή για το τι θα γίνουν, μετά την κοπή των δέντρων εξαιτίας του φλοιοφάγου, τα χιλιάδες κλαδιά που είναι παρατημένα σε σωρούς σ’ ολόκληρο το δάσος που αφενός αποτελούν επικίνδυνες πιθανές εστίες πυρκαγιών, αφετέρου έχουν μπαζώσει ρέματα του δάσους, που στις επερχόμενες βροχές θα μας πνίξουν.

Κύριοι της διοίκησης γρηγορείτε «the Winter is coming» (ο χειμώνας έρχεται).»  

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/  )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,