Το «ευχαριστώ» του «Χρήστος Τσελεπίδης» στους εθελοντές αιμοδότες

Με μια ανάρτηση στο Facebook ευχαριστεί ολόψυχα τους συμμετέχοντες στην εθελοντική αιμοδοσία του «Χρήστος Τσελεπίδης», η επικεφαλής αυτής της πολύτιμης πρωτοβουλίας, Κική Ισχνοπούλου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει συγκεκριμένα, αισθάνεται την «ανάγκη» να ζητήσει … «συγνώμη» για την «ταλαιπωρία» όλων όσοι περίμεναν υπομονετικά να δώσουν αίμα, λόγω μεγάλης ανταπόκρισης. Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος αυτός αξίζει θερμά συγχαρητήρια, μιας και αυτές τις μέρες, που είναι κρίσιμες για την υγεία όλων μας, είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που μπορεί κάποιος να προσφέρει. Σημειώνεται ότι συγκεντρώθηκαν 68 φιάλες αίματος από 83 εθελοντές αιμοδότες.

«Είναι η πρώτη φορά» αναφέρει η κ. Ισχνοπούλου «που πριν να ευχαριστήσω τους αιμοδότες θα πρέπει πρώτα να ζητήσω συγγνώμη, για την ταλαιπωρία την οποία υπέστησαν σήμερα, λόγω αυξημένης προσέλευσης.

Δεσμευόμαστε να ζητήσουμε από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ να στέλνονται 2 γιατροί στις αιμοδοσίες μας, πλέον, έτσι ώστε να μην καταχεριζόμαστε, έστω και άθελά μας, την αξία της προσφοράς σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά που ανταποκριθήκατε και κάνατε την ημέρα αυτή τόσο σπουδαία.. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα, στον αγώνα αυτό, θα είμαστε πάντα ΜΑΖΙ.»

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/  )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: