«Σφαγή» Τσακαλίδη – Καρασαββίδη με αφορμή τις τηλεδιασκέψεις: «Αιδώς Αργείοι» – «Αστοχίες μισού εκατ. ευρώ, αύξηση δημοτικών τελών»

Κόντρα με σκληρές αναφορές είχαν μέσω διαδικτύου ο αντιδήμαρχος Οικονομικών – Διοικητικού, Δημήτρης Καρασαββίδης, με τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης από τη «Συνεργασία τώρα», Ηρακλή Τσακαλίδη.

Τον τόνο της ένθεν κακείθεν συγκρουσιακής διάθεσης τον έδωσε ευθύς εξαρχής ο κ. Τσακαλίδης, με μια επιστολή διαμαρτυρίας (ανάρτηση στα social media) για τις συνεδριάσεις της Οικονομικής επιτροπής που γίνονται με τηλεδιάσκεψη, γεγονός -που όπως είπε- τον αναγκάζουν να απέχει από την τελευταία συνεδρίαση.

Ο κ. Τσακαλίδης χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα στην επιστολή που τιτλοφορείται με την φράση «Αιδώς Αργείοι», κατηγόρησε τον αντιδήμαρχο Οικονομικών για «εμμονική διάθεση», πως είναι «οπαδός της Λουδοβίκειας άποψης και πρακτικής του l etat c est mois» και τον κάλεσε να διαφοροποιήσει τη στάση και την πρακτική του σε ότι αφορά τις τηλεδιασκέψεις της Οικονομικής Επιτροπής «κόντρα στη λογική της πραγματικότητας που ακολουθεί η πλειονότητα των δήμων».

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, από την πλευρά του, δεν άργησε να σηκώσει το γάντι και να ανταποδώσει τις προσωπικές βολές στον δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Με τη φράση «δεν χαρίζομαι στους υβριστές», ο κ. Καρασαββίδης κατηγόρησε τον πρώην αντιδήμαρχο Οικονομικών (επί διοίκησης του παραιτηθέντος δημάρχου Αστέριου Γαβότση) ότι με τις δικές του (όπως υποστηρίζει) αστοχίες στο θέμα συμβασιούχων καθαριότητας χρέωσε τα ταμεία του Δήμου Ωραιοκάστρου με μισό εκατομμύριο ευρώ χωρίς να δουλέψει κανείς στην υπηρεσία και το κυριότερο, πως με δική του εισήγηση, αυξήθηκαν κατά 33% τα δημοτικά τέλη στις πλάτες των νοικοκυριών του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ο κ. Τσακαλίδης επανήλθε με νέα ανάρτηση μιλώντας για «προσωπική επίθεση, χωρίς ίχνος πολιτικής αντιπαράθεσης» που «καταδεικνύει περίτρανα την έλλειψη επιχειρημάτων».

Ακολουθούν οι αναρτήσεις:

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/  )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,