«Θα σπάσει αυγά» η πρόεδρος του Δ.Σ;

«Θα σπάσει αυγά» για ορισμένους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ωραιοκάστρου που «έρχονται όποτε τους καπνίσει» στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου; Το ερώτημα του Γρηγόρη Εδιρνέλη προς την «προσηλωμένη» στο γράμμα του νόμου πρόεδρο του ΔΣ, Λία Δρόσου, τέθηκε με πολύ απλό τρόπο και ξεκάθαρα. Όπως είχε τεθεί και στην προηγούμενη διοίκηση αλλά … «χωρίς να βρεθεί λύση».

«Δεν μπορεί 20 σύμβουλοι να συμμετέχουν δημιουργικά και οι υπόλοιποι να έρχονται όποτε τους καπνίσει. Παρουσιάζεται το φαινόμενο και σε αυτό το δημοτικό μας συμβούλιο» είπε ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύη Ανατροπή» στην κ. Δρόσου, θέτοντάς την ενώπιον των ευθυνών της.

Η αφορμή δόθηκε από τη συνεχόμενη απουσία δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης (ανεξάρτητοι και μη) από δημοτικά συμβούλια με σημαντικά θέματα προς συζήτηση. Όπως αυτό της μη ανανέωσης των συμβάσεων 11 εργαζομένων της ΔΗΚΕΩ, μετά από την απόφαση της Δημοτικής Επιχείρησης να βάλει λουκέτο σε δύο παιδικούς σταθμούς και ένα ΚΔΑΠ. Δύο φορές προσπάθησε η αντιπολίτευση να φέρει προς συζήτηση στο ΔΣ την αναστολή των αποφάσεων της ΔΗΚΕΩ, αλλά και τις δύο δεν συγκέντρωσε την πλειοψηφία.

«Όλοι γνωρίζεται» είπε ο δημοτικός σύμβουλος «ότι μετά από τρεις απουσίες αδικαιολόγητες από τακτικές συνεδριάσεις πρέπει η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να ακολουθήσει στην Περιφέρεια το ερώτημα της διαγραφής και της αναπλήρωσης.»

 «Δεν μπορεί 20 σύμβουλοι να συμμετέχουν δημιουργικά και οι υπόλοιποι να έρχονται όποτε τους καπνίσει. Παρουσιάζεται το φαινόμενο και σε αυτό το δημοτικό μας συμβούλιο. Να σπάσετε αυγά κ πρόεδρε και να πρωτοτυπήσετε. Να λοιπόν, να σπάσετε αυγά με τις απουσίες τις συγκεκριμένες».

Θα σπάσει αυγά η Λία Δρόσου; Ιδού λοιπόν το στοίχημα για τον Γρηγόρη Εδιρνέλη…

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/  )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, ,