Ωραιόκαστρο: Ενημερωτική δράση για τον Covid-19 από το Κέντρο Υγείας Διαβατών

Ενημερωτική δράση για τα μέτρα που χρειάζεται να λαμβάνουν οι πολίτες για την προστασία τους από την πανδημία Covid-19 πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου από στελέχη του Κέντρου Υγείας Διαβατών με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

Τα στελέχη του Κέντρου Υγείας στήθηκαν στην είσοδο του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου, ενημέρωναν τους διερχόμενους πολίτες για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και διένειμαν έντυπο πληροφοριακό υλικό.

«Συνεργαζόμαστε με το Κέντρο Υγείας Διαβατών, με στόχο οι πολίτες του Ωραιοκάστρου να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότερο και καλύτερα σχετικά με τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19. Αυτή την περίοδο, που δυστυχώς τα κρούσματα κορονοϊού καταγράφονται αυξημένα, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πως μπορούμε να προστατευτούμε. Τα στελέχη του Κέντρου Υγείας παρείχαν στους δημότες μας πληροφορίες και απαντούσαν σε ερωτήσεις σχετικά με τον κορωνοϊό», τόνισε η Χριστίνα Ζάπρα, εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με το διευθυντή του Κέντρου Υγείας Διαβατών, Ιωάννη Μαντζαρόπουλο, η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων ενημέρωσης προς την τοπική κοινότητα για την ανάγκη συμμόρφωσης του πληθυσμού στις συστάσεις των ειδικών και των μέτρων της πολιτείας, με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του ιού Covid-19 και των επικίνδυνων συνεπειών του.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , , ,