Για πρώτη φορά τουρνουά πόλο στο Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Το προπονητικό τουρνουά θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Οκτωβρίου 2020, χωρίς θεατές και με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από την πανδημία Covid-19.

«Είναι η πρώτη φορά που φιλοξενείται προπονητικό τουρνουά πόλο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, γεγονός που αποδεικνύει ότι διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις και παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου», τονίζει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.), Αναστάσιος Πανιώρης.

Στο προπονητικό τουρνουά θα συμμετέχουν οι ομάδες water polo των ΑΡΗΣ, ΟΦΘ, ΠΑΟΚ και Φοίβος και στο τέλος θα απονεμηθούν διπλώματα.

Υπενθυμίζεται πως με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου παρατάθηκε ως τις 31 Οκτωβρίου 2020, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται από το Κολυμβητήριο προς τους δημότες του Ωραιοκάστρου.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,