Δ. Ωραιοκάστρου: Κρούσματα κορωνοϊού σε βρεφονηπιακούς σταθμούς – αναστολή λειτουργίας

Από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.) ανακοινώνεται ότι επιβεβαιώθηκε κρούσμα Covid-19 σε εργαζόμενο στον Α΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό στον ΟΑΕΔ. Κινήθηκαν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενημερώθηκαν ο ΕΟΔΥ, ο Ιατρός Εργασίας και ο Παιδίατρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

Η δομή θα απολυμανθεί και θα παραμείνει κλειστή, σύμφωνα με τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα για 14 ημέρες. Οι υπάλληλοι του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω ενημερώνουν και τηλεφωνικά τους γονείς των παιδιών. Η επαναλειτουργία της δομής ορίζεται από την  Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020.

Την ίδια ώρα επιβεβαιώθηκε κρούσμα Covid-19 και στη δομή του Παιδικού Σταθμού Νεοχωρούδας.

Κινήθηκαν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενημερώθηκαν ο ΕΟΔΥ, ο Ιατρός Εργασίας και ο Παιδίατρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Η δομή θα απολυμανθεί και θα παραμείνει κλειστή, σύμφωνα με τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα για 14 ημέρες. Η επαναλειτουργία της δομής ορίζεται από την  Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,