Μείωση 17% στα δημοτικά τέλη των νοικοκυριών του Δ. Ωραιοκάστρου

Σε γενναία μείωση δημοτικών τελών που φτάνει στο 17% προχωρά η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου, όπως αποφάσισε στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με δηλώσεις στην εφημερίδα του Λαγκαδά – Ωραιοκάστρου, «ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ», τόσο του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη όσο και του Αντιδημάρχου Οικονομικών – Διοικητικού, Δημήτρη Καρασαββίδη, πρόκειται για την υλοποίηση των δεσμεύσεων που ανέλαβε η διοίκηση του δήμου απέναντι στους δημότες.

Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους η μείωση κατά 11,4% των δημοτικών τελών στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον δήμο Ωραιοκάστρου.

Το ύψος των Δημοτικών Τελών στα νοικοκυριά του δήμου Ωραιοκάστρου παρέμεινε αμετάβλητο τα τελευταία 4 χρόνια, μετά την υπέρογκη και αδικαιολόγητη αύξηση κατά 33% που είχε επιβάλει η προηγούμενη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου. 

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,