Ανανεώθηκε για μια 5ετία η δωρεάν χρήση των κατασκηνώσεων Μελισσοχωρίου

Tην παράταση της δωρεάν χρήσης των εγκαταστάσεων των κατασκηνώσεων Μελισσοχωρίου για τα επόμενα πέντε χρόνια, εξασφάλισε ο δήμος Ωραιοκάστρου, μετά από συνάντηση του Παντελή Τσακίρη με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως (φωτό). Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την τοπική κοινωνία, καθώς μπαίνουν οι βάσεις για να υλοποιηθεί το σχέδιο για την ανάπτυξη της περιοχής.

Στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων σχεδιάζεται να λειτουργήσουν εκπαιδευτικές δομές, αλλά και χώρος αναψυχής που θα αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και όλης της Θεσσαλονίκης.

«Θέλω να επισημάνω στους δημότες μας ότι πολύ σύντομα οι εγκαταστάσεις θα αλλάξουν και θα βελτιωθούν. Σχεδιάζουμε να λειτουργήσουμε εκεί εκπαιδευτικές δομές και να αναβαθμίσουμε αισθητικά τον περιβάλλοντα χώρο. Υλοποιούμε και βγάζουμε από την ακινησία έργα για να βελτιώσουμε τη ζωή των δημοτών μας», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Η απόφαση της υπουργού Παιδείας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων των κατασκηνώσεων Μελισσοχωρίου δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης και το επόμενο διάστημα αναμένεται να κινηθούν οι διαδικασίες για την αξιοποίηση του χώρου από τον Δήμο Ωραιοκάστρου.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: