Η «Συνεργασία τώρα» καλεί τους δημότες να συμμετάσχουν στα rapid test 12,13 και 14 Ιανουαρίου

Να συμμετάσχουν μαζικά στο πρόγραμμα των δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) καλεί η δημοτική παράταξη “Συνεργασία τώρα” και ο επικεφαλής, Ανέστης Πολυχρονίδης.

Ανέστης Πολυχρονίδης – επικεφαλής “Συνεργασία τώρα”

Όπως επισημαίνεται στο δελτίο τύπου, η δημοτική παράταξη του κ. Πολυχρονίδη είχε επισημάνει από τον περασμένο Νοέμβριο την αναγκαιότητα διεξαγωγής των περισσότερων δυνατών διαγνωστικών τεστ, προκειμένου να ελεγχθεί αποτελεσματικότερα η διάδοση του COVID-19 στον Δήμο Ωραιοκάστρου.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της «Συνεργασία Τώρα» :

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Καλούμε όλους τους κατοίκους του δήμου Ωραιοκάστρου  να συμμετέχουν στα δωρεάν rapid τεστ με την μέθοδο drive-through, που θα γίνουν στις 12,13 και 14 Ιανουαρίου στο χώρο του Κονταξοπούλειου από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Την αναγκαιότητα και τους λόγους της διενέργειας ενός δωρεάν τεστ στο δήμο μας το αναλύσαμε στην πρόταση μας προς την διοίκηση του δήμου με  δελτίο τύπου τον περασμένο Νοέμβριο:

Ωραιόκαστρο 25-11-2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Rapid tests με την μέθοδο drive through για τους πολίτες σε συνεργασία Δήμου και ΕΟΔΥ. 

Καθημερινά ακούμε για νέα κρούσματα νόσησης με Κορονοϊό στο δήμο μας και δεν έχουμε εικόνα ούτε αντικειμενικό δείγμα -εκτός των υπαλλήλων του δήμου, της διασποράς του ιού στο σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων (Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας, Καλλιθέας). 

Για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών και λήψη στοχευμένων μέτρων πρόληψης ανά περιοχή-κοινότητα,  προτείνουμε να προχωρήσει ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ στην διενέργεια rapid tests με την μέθοδο drive thrugh σε όλες τις Kοινότητες του δήμου, ούτως ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους δημότες εθελοντικά να κάνουν δωρεάν το τεστ και να έχουμε μία αντικειμενική και επιστημονικά τεκμηριωμένη εικόνα της διασποράς του Κορονοϊού σε όλο τον δήμο και να λάβουμε αν χρειασθεί  επιπλέον μέτρα ανά κοινότητα για τον περιορισμό της εξάπλωσής του.

Δημοτική Παράταξη ‘Συνεργασία Τώρα’»

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση   ( https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,