Στα χέρια του Χ. Τερζή η “Πολιτεία με Όραμα”

Ο Χρήστος Τερζής φαίνεται πως τίθεται επικεφαλής – συντονιστής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα». Η πρόταση που είχε πέσει πριν από λίγες ημέρες στο τραπέζι των εκλεγμένων, βρήκε σύμφωνη την πλειονότητα των δημοτικών συμβούλων της παράταξης. 

Ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας θα έχει τον κεντρικό συντονιστικό ρόλο μετά την απόφαση του τέως Δημάρχου Αστ. Γαβότση να παραιτηθεί από τα κοινά και να αποχωρήσει από την ηγεσία της παράταξης. 

Με την «Πολιτεία με Όραμα» εκλέχτηκαν έξι δημοτικοί σύμβουλοι. Οι Χρήστος Τερζής, Ηλίας Ζιακούλης, Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, Δαμιανός Ιωσηφίδης, Βαγγέλης Καραστερίου και Αθανάσιος Μοδίτσης. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη νέα  προσπάθεια του Παντελή Τσακίρη να ευδοκιμήσει μία διοίκηση ευρύτερης συνεργασίας, ο νυν δήμαρχος Ηλίας Ζιακούλης θα προσφέρει από θέση αντιδημάρχου. 

Σε γνωστά λημέρια θα πορευθεί ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, ενώ οι δυνάμεις του Δαμιανού Ιωσηφίδη θα δοκιμαστoύν στην ΔΕΥΑΩ. 

Ο νυν αντιδήμαρχος Τ.Ε και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Καραστερίου βρίσκεται σε πορεία ανεξαρτητοποίησης, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η τελική στάση που θα κρατήσει ο κ. Μοδίτσης.  

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , , , ,