Ο Παντελής Τσακίρης ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντα του Δημάρχου Ωραιοκάστρου

Το μήνυμα ότι «Σηκώνουμε μανίκια και δουλεύουμε. Εργαζόμαστε σκληρά, συστηματικά και μεθοδικά από την πρώτη κιόλας μέρα» έστειλε ο Παντελής Τσακίρης αναλαμβάνοντας επισήμως τα καθήκοντα του δημάρχου Ωραιοκάστρου, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον απελθόντα δήμαρχο Ηλία Ζιακούλη στο δημαρχείο του Ωραιοκάστρου.

«Μόνο με συνεργασία και ομόνοια θα μπορέσει αυτός ο τόπος να πάει μπροστά. Θεωρώ ότι σήμερα δίνουμε το πρώτο δείγμα γραφής πως αυτό το οποίο θα ακολουθήσει στον δήμο Ωραιοκάστρου θα είναι μια πορεία που πραγματικά θα τον φέρει στον 21οαιώνα», τόνισε ο κ. Τσακίρης, ο οποίος ευχαρίστησε τον προκάτοχό του, επισημαίνοντας ότι ο Ηλίας Ζιακούλης, όταν διαφαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά τη στιγμή της μετάβασης, «έβαλε πλάτη» στα πολύ δύσκολα, ώστε η διαδικασία αυτή να εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Ζιακούλης είχε μιλήσει με τα θερμότερα λόγια για τον διάδοχό του στη δημαρχία, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το Ωραιόκαστρο απέκτησε έναν άξιο και ικανό δήμαρχο. 

Ο Ηλίας Ζιακούλης μέσα σε μια κίνηση γεμάτη συμβολισμούς προσέφερε στον Παντελή Τσακίρη μία εικόνα της Αγίας Παρασκευής αλλά κι ένα δάφνινο στεφάνι. Όπως εξήγησε, η Αγία Παρασκευή είναι η προστάτιδα της κοινής γενέτειράς του με τον νέο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, ενώ στην Αγία Παρασκευή είναι αφιερωμένο και το εκκλησάκι της περιοχής του Παλαιοκάστρου. Όσο για το δάφνινο στεφάνι, ο κ. Ζιακούλης σημείωσε ότι συμβολίζει τις αξίες και τις επιτυχίες. 

Ηλίας Ζιακούλης
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, ,