Ο Γρ. Εδιρνέλης αναπληρωτής συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Β’ Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι διαδικασίες για την εκλογή νέου συντονιστή και αναπληρωτή συντονιστή στην Νομαρχιακή Επιτροπή Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Αναπληρωτής συντονιστής εκλέχθηκε ο δικηγόρος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλληλεγγύη Ανατροπή» και δικηγόρος στο επάγγελμα, Γρηγόρης Εδιρνέλης, ενώ συντονιστής εκλέχθηκε ο αρχιτέκτων-μηχανικός, Χρήστος Μαϊκίδης.

Tη θέση διεκδίκησαν οι δύο πρώτοι σε ψήφους, στις εσωκομματικές εκλογές που είχαν γίνει μια εβδομάδα νωρίτερα, ο Χρήστος Μαϊκίδης (Δήμος Μίκρας, 62 σταυροί) και ο Γρηγόρης Εδιρνέλης (Δήμος Ωραιοκάστρου 61 σταυροί). Η μάχη στη Ν.Ε. αποδείχθηκε εξαιρετικά αμφίρροπη και ανέδειξε νικητή τον κ. Μαϊκίδη ο οποίος έλαβε 14 ψήφους έναντι 13 του κ. Εδιρνέλη.

Την επομένη  21/2/2021 έγιναν εκλογές για τη θέση του αναπληρωτή συντονιστή, θέση που κατέλαβε ο Γρηγόρης Εδιρνέλης με 14  ψήφους έναντι του Δημήτρη Γκουλιάρα που πήρε 13 ψήφους. 

Το επόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συγκρότησης της νέας γραμματείας της οργάνωσης.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,