Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι διαδικασίες για την εκλογή νέου συντονιστή και αναπληρωτή συντονιστή στην Νομαρχιακή Επιτροπή Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Αναπληρωτής συντονιστής εκλέχθηκε ο δικηγόρος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλληλεγγύη Ανατροπή» και δικηγόρος στο επάγγελμα, Γρηγόρης Εδιρνέλης, ενώ συντονιστής εκλέχθηκε ο αρχιτέκτων-μηχανικός, Χρήστος Μαϊκίδης.
Tη θέση διεκδίκησαν οι δύο πρώτοι σε ψήφους, στις εσωκομματικές εκλογές που είχαν γίνει μια εβδομάδα νωρίτερα, ο Χρήστος Μαϊκίδης (Δήμος Μίκρας, 62 σταυροί) και ο Γρηγόρης Εδιρνέλης (Δήμος Ωραιοκάστρου 61 σταυροί). Η μάχη στη Ν.Ε. αποδείχθηκε εξαιρετικά αμφίρροπη και ανέδειξε νικητή τον κ. Μαϊκίδη ο οποίος έλαβε 14 ψήφους έναντι 13 του κ. Εδιρνέλη.
Την επομένη 21/2/2021 έγιναν εκλογές για τη θέση του αναπληρωτή συντονιστή, θέση που κατέλαβε ο Γρηγόρης Εδιρνέλης με 14 ψήφους έναντι του Δημήτρη Γκουλιάρα που πήρε 13 ψήφους.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συγκρότησης της νέας γραμματείας της οργάνωσης.
==========
(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )