Συγκίνησε η πρωτοβουλία του Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου για τους μαθητές του 1ου Δημοτικού

Συγκίνησε και τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας η αξιέπαινη πρωτοβουλία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι παραχωρεί χώρους του Ναού και του Πνευματικού Κέντρου προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως αίθουσες διδασκαλίας από το γειτονικό 1ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής.

 Ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, πατέρας Νικόλαος Μοναστηρίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Στον αέρα» με τον Δημήτρη  Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά, επανέλαβε για ακόμα μία φορά της πρόθεση της εκκλησίας μας να βοηθήσει μαθητές και δασκάλους, αφού υπάρχουν τμήματα στο 1ο Δημοτικό Ωραιοκάστρου με πολλά παιδιά που κάνουν μάθημα σε πολύ μικρούς χώρους, γεγονός που, δυνητικά, μπορεί να συμβάλλει στην διασπορά της covid19.

Μάλιστα ευχαρίστησε δημοσίως και τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Παντελή Τσακίρη που στηρίζει αυτήν την πρωτοβουλία και είναι έτοιμος να παράσχει με κάθε μέσο όποια βοήθεια χρειαστεί.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , ,