«Κεραυνός εν αιθρία» η ανεξαρτητοποίηση Τοπικής Συμβούλου από την παράταξη του Δημάρχου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους «Πρωταγωνιστές» η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της τοπικής συμβούλου, Ελένης Δημητριάδου, η οποία συνοδεύτηκε με σκληρή κριτική και σοβαρές αιχμές τόσο για τη λειτουργία της «ομάδας», όσο και για τον τρόπο αντιμετώπισής της από συγκεκριμένο στέλεχος που ανήκει στον σκληρό πυρήνα της δημοτικής παράταξης του δημάρχου.

Αναμφισβήτητα η ανεξαρτητοποίηση της Τοπικής Συμβούλου προκαλεί σοβαρούς τριγμούς στην παράταξη του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ενώ δημιουργεί και πολλά ερωτήματα αν αναλογιστεί κανείς πως τα όσα «καταγγέλλονται» δημόσια, φέρονται να αφορούν πρωτοκλασάτο στέλεχος του κ. Τσακίρη.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Δημητριάδου αναφέρει βέβαια, πως ουδέποτε δέχτηκε οποιαδήποτε υπόδειξη από τον Παντελή Τσακίρη για οτιδήποτε, σε αντίθεση με «στέλεχος» από τους «Πρωταγωνιστές ξανά» το οποίο «πίστεψε πως μπορεί να φιμώσει τη γνώμη των άλλων και να υποδεικνύει πράγματα “κουνώντας το δάχτυλο”» !

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή ανεξαρτητοποίησης όπως αυτή αναρτήθηκε στα social media.

==========

(Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται στην παρακάτω διεύθυνση https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,