Στην τελική ευθεία για το Πολυδύναμο Δημοτικό Ιατρείο στα «Αλώνια»

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του έργου κατασκευής πολυδύναμου δημοτικού ιατρείου στο Ωραιόκαστρο φαίνεται πως μπαίνει η διοίκηση του δήμου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε χθες ο δήμαρχος, Παντελής Τσακίρης, στο σώμα των αιρετών.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο δημοτικό κέντρο υγείας το οποίο θα ανεγερθεί στα «Αλώνια» του Ωραιοκάστρου και πιο συγκεκριμένα στην επάνω αριστερή πλευρά της περιοχής (φωτό).

Όπως ανέφερε ο κ. Τσακίρης στο δημοτικό συμβούλιο, θα κατασκευαστεί σε σημείο χαρακτηρισμένο ως χώρος Υγείας – Πρόνοιας, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν συνταχθεί οι απαραίτητες μελέτες για το Πολυδύναμο Δημοτικό Ιατρείο που, σημειωτέον, θα φιλοξενεί και τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου θα αποκτήσει επιτέλους μια σταθερή δομή Υγείας αφού είναι ο μοναδικός δήμος του νομού Θεσσαλονίκης που δεν έχει κάτι παρόμοιο, σημείωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.   

==========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , , ,