Ηχηρό «άδειασμα» Τσακίρη στον πρόεδρο του Δρυμού για την τοποθέτηση κεραιών Wi Fi

Ηχηρό άδειασμα στον πρόεδρο του Δρυμού, Κώστα Πατσαλά, για το … «επείγον» θέμα της τοποθέτησης κεραιών Wi Fi στο χωριό, αποτελεί η τοποθέτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

«Δεν νομίζω πως τέτοιες αποφάσεις θα πρέπει να τις παίρνουμε στο πόδι» είπε με νόημα ο κ. Τσακίρης και συνέχισε: «είναι ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να μας γνωμοδοτήσουν πάρα πολλοί φορείς για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει και τι ακριβώς θα γίνει εκεί πέρα».

Ο κ. Τσακίρης υπογράμμισε ακόμα στο Δ.Σ. πως θα πρέπει να υπάρξει γνωμοδότηση επιστημονικού φορέα, αναφέροντας την ίδια ώρα «σαφώς και δεν πρέπει να παρθεί κάποια απόφαση στο πόδι, αλλά αντίθετα πριν κληθεί το δημοτικό συμβούλιο το οποίο είναι το αποφασιστικό όργανο, θα πρέπει να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει.»

Σημειώνεται πως το πολύ σοβαρό αυτό θέμα ήρθε αιφνιδιαστικά από τον Κώστα Πατσαλά με έκτακτο(!) τοπικό συμβούλιο πριν από περίπου 25 ημέρες, χωρίς -σύμφωνα με τοπικούς συμβούλους- να παρουσιάζονται στο συμβούλιο τα ανάλογα στοιχεία ή οι ανάλογες εκθέσεις για το τι μπορεί να σημαίνει η τοποθέτηση τέτοιων κεραιών σε πυκνοκατοικοιμένες περιοχές του χωριού ( https://politesoraiokastrou.gr/?p=9801).

Μάλιστα στο τοπικό συμβούλιο που κάλεσε εκτάκτως ο κ. Πατσαλάς, υπήρξε και η παρουσία – τοποθέτηση εκπροσώπου συγκεκριμένης εταιρίας που τοποθετεί τέτοιες κεραίες.

Οι αντιδράσεις τοπικών συμβούλων απέναντι στον «επείγοντα» χαρακτήρα του θέματος ήταν εκείνες που οδήγησαν τελικά στην αναβολή του άρον – άρον από τον πρόεδρο του Τοπικού.

==========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,