Η Σ. Δημητριάδου φωτογραφίζει Η. Ζιακούλη για το χάος στην καθαριότητα

Την άσχημη κατάσταση που παρέλαβε στον τομέα της καθαριότητας κατήγγειλε η αντιδήμαρχος καθημερινότητας Σοφία Δημητριάδου, μιλώντας σε τοπικό site του Ωραιοκάστρου, το oraiokastro24.

Η κ. Δημητριάδου ούτε λίγο ούτε πολύ απέδωσε ευθύνες στον πρώην αντιδήμαρχο καθαριότητας επί διοίκησης Γαβότση αλλά και νυν αντιδήμαρχο Πολιτισμού με τη διοίκηση Τσακίρη, Ηλία Ζιακούλη, για 22 χαλασμένα αυτοκίνητα ανάμεσά τους και 4 απορριμματοφόρα, τα οποία «βρίσκονται σε διάφορα συνεργεία» και ακόμα ψάχνει η ίδια να βρει «που βρίσκεται το κάθε ένα και για ποιον λόγο». 

Ακόμα ανέφερε για ένα παροπλισμένο πλην όμως ολοκαίνουργιο απορριμματοφόρο το οποίο βρισκόταν αρκετούς μήνες ανενεργό. Όπως τόνισε μάλιστα θα πήγαινε για απόσυρση στις 31 Αυγούστου του 2019!

Σημείωσε ακόμα ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση να ξεκαθαρίσει έναν τέτοιο «κυκεώνα»  και πως παλεύει να κρατήσει καθαρό τον δήμο Ωραιοκάστρου με μόνο με 6 απορριμματοφόρα.

Τέλος μίλησε για «ήρωες» υπαλλήλους της καθαριότητας και έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε τεχνικές μελέτες για καινούργιο στόλο απορριμματοφόρων.

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , , ,