Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου: Σε προληπτική καραντίνα οι εφημέριοι Νικόλαος και Γεώργιος – Αναστέλλεται η λειτουργία της εκκλησίας

Σε προληπτική καραντίνα μπαίνουν οι δύο εφημέριοι του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, π. Νικόλαος Μοναστηρίδης και π. Γεώργιος Ματθαιόπουλος.

Έτσι αναστέλλονται όλες οι λειτουργίες της εκκλησίας μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου οπότε και θα υπάρξει και νέα ανακοίνωση.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση:

“Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ενορίτες μας ανακοινώνουμε ότι οι εφημέριοι του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, π. Νικόλαος Μοναστηρίδης και π. Γεώργιος Ματθαιόπουλος βρίσκονται σε κατ’ οίκον προληπτική καραντίνα.

ΔΕΝ ΝΟΣΟΥΝ ΑΠΟ covid19 (ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΤΕΣΤ).

Ο π. Νικόλαος έχει απλή ίωση και παραμένει κατ’ οίκον, προληπτικά, μέχρι και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου. Θα υποβληθεί σε νέο rapid test σε τρεις ημέρες.

Ο π. Γεώργιος βρίσκεται σε δεκαήμερη κατ’ οίκον, προληπτική, καραντίνα λόγω νόσησης από την covid19 μελών της οικογένειάς του. Έχει ενημερωθεί αρμοδίως η Ι. Μητρόπολή μας σχετικά.

Κατόπιν τούτων κι επειδή είναι αδύνατη η συνδρομή άλλων ιερέων από τη Μητρόπολη, καθώς αρκετοί εκ των Πατέρων είτε νοσούν, είτε βρίσκονται σε καραντίνα, ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΌΛΕΣ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, διοικητικές και λειτουργικές έως ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. Για τη συνέχεια θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Εξυπακούεται ότι έως και το ερχόμενο Σάββατο ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΣΘΟΥΝ ΟΙ Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ που είχαν ανακοινωθεί στο εκκλησίασμα την περασμένη Κυριακή.

Απευθύνουμε σε όλους θερμή παράκληση:

Προσέχετε την υγεία σας!

Προσέχετε την υγεία των διπλανών σας. Είναι υποχρέωση όλων!

Τηρείτε σχολαστικά όλα τα μέτρα που υποδεικνύει η επιστημονική κοινότητα!

Σε συνεργασία με τον γιατρό σας, εκμεταλλευτείτε όλα τα όπλα που ενέπνευσε η Χάρις του Θεού στους επιστήμονες!

Και πάνω από όλα…

ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ

===========

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon
, , , ,