«Αγγέλων Έλευσις» στη Φιλαδέλφεια με παραδοσιακά κάλαντα, χορούς και παιχνίδια για τα παιδιά

Μικρά ξύλινα σπιτάκια, φωτισμένα με πολύχρωμα λαμπιόνια και φιλόξενους οικοδεσπότες δημιουργούν ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια του Δήμου Ωραιοκάστρου.

H φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου έγινε στην πλατεία του χωριού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αγγέλων Έλευσις», που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την Κοινότητα Νέας Φιλαδέλφειας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Εστία Φιλαδελφέων».

Μικροί και μεγάλοι μέτρησαν αντίστροφα και όταν το δέντρο φωταγωγήθηκε έψαλλαν όλοι μαζί με μια φωνή τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές.

Αμέσως μετά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου τα παιδιά έπαιξαν με τις δράσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Ξυλοπόδαρος με περίτεχνα πολύχρωμα μπαλόνια, ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης διασκέδασαν τους μικρούς κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στη συνέχεια το κέφι άναψαν τα μέλη της «Εστίας Φιλαδελφέων», που πιάστηκαν χέρι – χέρι κι άρχισαν να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς. Μικροί και μεγάλοι ακολούθησαν και ο χορός ολοένα και μεγάλωνε!

Το πρόγραμμα των επόμενων φωταγωγήσεων χριστουγεννιάτικων δέντρων

Σήμερα, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 18.00 θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Λητή.

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 18.00 θα γίνει η φωταγώγηση του δέντρου στο Δρυμό.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Μονόλοφο στις 17.30, στο Πετρωτό στις 18.30 και στο Μεσαίο στις 19.30.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 18.00 θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μελισσοχώρι.

Τέλος, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 19.00 θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νεοχωρούδα.

Στις Κοινότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου στο πλαίσιο της φωταγώγησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων θα γίνουν δράσεις από ανιματέρ και ξυλοπόδαρο με face painting, χορευτικά και παιχνίδια με χριστουγεννιάτικα ξωτικά.

=============

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
fb-share-icon