«Αγγέλων Έλευσις» στη Λητή

Με ενθουσιασμό και χαμόγελα δεκάδες παιδιά υποδέχθηκαν στη Λητή του Δήμου Ωραιοκάστρου τον Αϊ Βασίλη, που επισκέφθηκε το χωριό τους για να μοιράσει δώρα και ευχές! Χθες το βράδυ έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Λητής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αγγέλων Έλευσις», που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την Κοινότητα Λητής και τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Λητής.

Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, παίζοντας τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Τη σκυτάλη πήραν τα μέλη της Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Λητής, που έψαλλαν τα κάλαντα και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Μετά τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου τα παιδιά έπαιξαν, συμμετέχοντας στις δράσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Ξυλοπόδαρος με περίτεχνα πολύχρωμα μπαλόνια, ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης διασκέδασαν τους μικρούς κατοίκους της Λητής.

Το πρόγραμμα των επόμενων φωταγωγήσεων χριστουγεννιάτικων δέντρων

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 18.00 θα γίνει η φωταγώγηση του δέντρου στο Δρυμό.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Μονόλοφο στις 17.30, στο Πετρωτό στις 18.30 και στο Μεσαίο στις 19.30.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 18.00 θα γίνει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μελισσοχώρι.

Τέλος, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 19.00 θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Νεοχωρούδα.

Στις Κοινότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου στο πλαίσιο της φωταγώγησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων θα γίνουν δράσεις από ανιματέρ και ξυλοπόδαρο με face painting, χορευτικά και παιχνίδια με χριστουγεννιάτικα ξωτικά.

===========

Το Polites Oraiokastrou στο Facebook βρίσκεται μόνο στην παρακάτω διεύθυνση (https://www.facebook.com/politesoraiokastrou.gr/ )

Μοιραστείτε το με τους φίλους σας:
, , ,